fredag den 24. februar 2012

Pinterest - hvad er nu det?

Så er endnu en ny dille sluppet ud.. Det helt nye er at få app'en Pinterest til sin smartphone og derigennem uploade billeder direkte til Facebook eller Twitter. Kender man bla til app'en Instagram, så minder de egentlig lidt om hinanden, fordelen ved Pinterest er dog kvaliteten af billeder. Og så er det ikke kun en app til din smartphone, men derimod kan du også lege på pinterest.com.
Pinterest er for dem, som elsker lækre billeder og videoer, og som godt kan lide at synliggøre deres liv på de sociale medier. Den har en høj lækkerhedsværdi, da den leverer utroligt skarpe billeder. Jeg kan kun opfordre dig til lige at tjekke hjemmesiden ud og se de mange fede billeder!
Det må dog lige tilføjes, at Pinterest stadig er i udviklingfasen. Skriver man fx ikke på engelsk i sine kommentarer til billedet, så vil tekster indeholdende æ, ø, å pludselig se lidt mystiske ud. Mit råd er derfor enten at holde sig til engelsk eller undgå de danske vokaler.
Sidst så har jeg desværre oplevet lidt problemer med at uploade til Facebook. Twitter er dog intet problem, men mon ikke det snarest løser sig! 
Nogle gange er det faktisk meget lærerigt at følge sådanne apps udvikle sig over tid, så vær ikke bleg for allerede at prøve det af nu, hvis du ligesom mig er lidt af et legebarn på de sociale medier!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar