onsdag den 25. april 2012

Tjek mailen - på dit nye smartphone-ur!


Du cykler! Telefonen bimler pludseligt nede fra lommen om en indkommende mail på Facebook. Åhhh, du vil gerne lige læse den, da du har ventet hele dagen på svar. Du slingrer lidt, imens du langsomt og lidt besværet hiver telefonen op fra den dybe lomme. En medtrafikant slynger en svada efter dig, da du kommer til at køre ind foran ham i dit desperate forsøg på at få telefonen op. Endelig har du telefonen i hånden og ser til din store ærgrelse, at det blot var din mor, som ville minde dig om familiedagen om fire måneder! 
Vi har nok alle været i denne situation. Man er vel ikke et online menneske for ingenting?! Men hvad nu, hvis man kunne slippe for slingren på cyklen og de mange tilråb fra medtrafikanterne, foruden at det egentlig er ulovligt at snakke samt tjekke mobilen, imens man kører på cykel? Nogle idemagere har grebet bolden og kreeret et smartphone-ur, som ikke blot kan vise dine km men samtidig også tilbyder dig adgang til din mail, Facebook og sms'er. Herudover lægger producenterne også op til, at man selv kan lave apps til uret, og der er derfor ingen begrænsninger for, hvad du kan skabe til dit nye smartphone-ur. 
Du kan få fingre i uret fra september, og prisen vil ligge på omkring 150 dollar (850 kr). 
Jeg har selv et garmin ur, som jeg flittigt bruger til sport. Jeg er meget begejstret for det, da det jo kan fortælle mig alt den info, som jeg behøver omkring km, puls, kalorier etc. Men det kunne nu være smart at kunne kombinere uret med email, sms'er og Facebook, så jeg kun behøvede dette smarte ur, når jeg var ude. Jeg behøver selvfølgelig at slå al info fra de forskellige medier fra, når jeg gør sport, så koncentrationen er på sit maksimale, men når jeg blot er ude på en gåtur eller et smut i byen for at shoppe, så ville det være skønt at nøjes med uret.
Eneste lille finesse er selvfølgelig størrelsen på uret samt farven, men mon ikke man kan tilpasse det med tiden. Det ville undre mig andet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar